Nye brygger på Krok

Fra Svelviksposten:

Nye brygger på Krok
Magne S. Mofossbakke, 19.05.06 Båtplasser sommerstid er mangelvare i Svelvik. Men får hytteeierne på Krok leie 40 nye plasser som grunneierne har satt ut selv.STIG PÅ: Svein Kjetil Lersbryggen ønsker hytteeierne velkommen på den nye brygga.

I mangel av båtplasser sommerstid i Svelvik, har grunneierne på Krok, Svein Kjetil Lersbryggen og Christian Bøhmer tatt saken i egne hender. De har startet selskapet, Baskomti-Bryggen, og lagt ut flytebrygger med til sammen 40 plasser. Med mulighet for å bygge ut 20 til. Det spesielle navnet kommer fra den gamle boplassen rett ved. Lersbryggen forteller at de kontaktet hytteeierne om saken i høst, og fikk så bra respons at prosjektet ble satt ut i livet. Grunneierne leier ut tomter til 100 hytteeiere i Krok-området.
PÅ PLASS
Det som gjenstår nå, er en uterigger som skal ligge mellom båtene, og en betong brygge på tvers helt sør. I tillegg blir gangstien utbedret. Lersbryggen sier at båtene skal kunne legge til i løpet av en ukes tid. De gamle bryggene bærer preg av tidens tann, og det blir ikke lagt lemmer på disse mer. De blir revet. De nye flytebryggene tas inn vinterstid.
STIG PÅ: Svein Kjetil Lersbryggen ønsker hytteeierne velkommen på den nye brygga.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.